Politica de retur

Produsele achiziționate online pe site-ul Costume-spectacol se pot returna în termen de 30 de zile calendaristice de la primire. Pot fi returnate doar produsele aflate în starea în care s-au primit: nespălate, fără urme de utilizare sau deteriorare, cu ambalajul original. Pentru a evita situațiile în care produsele nu se potrivesc la mărime, studiați înainte de a comanda tabelele de mărimi. Costume-spectacol nu își asumă alegerea unei mărimi greșite de către client, atât timp cât pe site sunt precizate masurile în cm corespunzătoare fiecărei mărimi. Pentru produsele realizate la comandă, după model cerut de către client sau personalizate, NU se acceptă retur (toate condițiile de realizare a unui produs la comandă/personalizat sunt precizate într-o documentație separată).

Pentru a returna/schimba produsele comandate online trebuie urmați pașii:

  1. Trimiteți un mail la adresa shop@costume-spectacol.ro în care să comunicați detaliile comenzii, motivele returului, produsele care se doresc a fi returnate/schimbate.
  2. Trimiteți produsul, ambalat corespunzător (astfel încât să fie protejat pe perioada transportului), o copie a facturii, pe adresa Șoseaua Națională, nr. 8, Mun. Iași, jud. Iași (Happy Life Center), tel. 0720044058. Atât cheltuielile pentru livrare cât și cele de retur sunt suportate de către cumpărător.
  3. Veți fi anunțat prin mail la ajungerea coletului la noi.

Returnarea banilor

Returnarea banilor se va face în maxim 30 de zile din momentul în care produsul ajunge la noi. Returnarea sumei se va face în cont, prin intermediul procesatorului de plăți, în cazul plaților cu cardul, respective prin transfer bancar, pentru plățile ramburs. Suma va fi vizibilă în contul dumneavoastră în funcție de tipul cardului și de contractual pe care îl aveți cu banca emitentă.

Schimbul de produse achiziționate

Dacă se dorește schimbarea unui produs, se returnează produsul ce nu s-a potrivit conform procedurii de mai sus, iar pentru produsul dorit se face o comandă nouă. Pentru retur se primesc banii înapoi, iar comanda nouă se achită și trimite ca orice altă comandă.

Dacă sunteți din Iași, puteți returna produsele la sediul nostru, unde veți putea primi banii pe loc, dacă ați achiziționat produsul prin sistem ramburs. Pentru produsele achiziționate cu plata prin transfer bancar, returul banilor se va face tot prin transfer bancar. Pentru produsele care au beneficiat de transport gratuit se va reține taxa de transport.