Garanția produselor

Toate Produsele comercializate de COSTUME-SPECTACOL prin intermediul site-ului www.Costume-spectacol.ro sunt originale şi autentice și beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare în favoarea consumatorului.

Această garanţie nu acoperă uzura normală şi/sau daunele provocate de transport, pierdere, furt, utilizare improprie, accidente, manipulare neglijentă sau maliţioasă în mod intenţionat.

Orice modificare adusă produselor COSTUME-SPECTACOL, incluzând adăugarea, îndepărtarea şi/sau înlocuirea de părţi componente de către o persoană neautorizată va duce la pierderea garanţiei.

Conform O.G. nr. 21/1992 revizuită, dacă se confirmă faptul că un defect de material sau de manoperă a reprezentat cauza unui defect sesizat de către Cumpărător, COSTUME-SPECTACOL va proceda la înlocuirea sau restituirea contravalorii produsului (în cazul în care înlocuirea nu este posibilia), exclusiv taxa de transport a Produsului. Orice pretenţie de despăgubire adresată către COSTUME-SPECTACOL nu poate depăşi valoarea preţului de achiziţie al produsului în cauză.