Coşul dvs. de cumpărăturiCoş (gol)

InregistrareInregistrare

AutentificareAutentificare

Costume-Spectacol   contact   sitemap  

Newsletter

Bookmark and Share

Aveţi întrebări?

Costumespectacol: offline

OFF

Comandaţi aici:

004 0720 044058

   Termeni si conditii


      www.costume-spectacol.ro este proprietatea S.C. Dolivart S.R.L. Informatiile site-ului www.costume-spectacol.ro sunt proprietatea S.C. Dolivart S.R.L. si sunt protejate conform legii. Folosirea site-ului www.costume-spectacol.ro implica respectarea si acceptarea termenilor si conditiilor. Recomandam citirea cu atentie a acestor termeni si conditii, pentru o buna folosire a site-ului. www.costume-spectacol.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Prin accesarea paginii Termeni si Conditii puteti fi la curent cu cea mai recenta versiune a acestora.
   1. Descrierea produselor
Continutul site-ului www.costume-spectacol.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site si contin descrierea  si informatii generale despre produs. Imaginile de pe site sunt prezentate cu titlu de exemplu, apartin producatorului, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod datorita modificarii caracteristicilor de catre producator, fara o notificare prealabila a acestuia. Descrierile produselor sunt realizate cat mai fidel, insa

   2. Garantia produselor
      Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.costume-spectacol.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Fiecare produs are termen de garantie specific, ce intra in vigoare din momentul facturarii.

      www.costume-spectacol.ro este exonerat de obligatia acordarii de garantie în cazul în care se constata ca produsele în cauza au fost manevrate, intretinute sau depozitate în mod necorespuzator, utilizate în alte scopuri decât cele pentru care au fost fabricate/vândute, sau au intrat în contact cu substante a caror folosire nu este necesara în procesul de intretinere.

   3. Frauda
      ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.costume-spectacol.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.costume-spectacol.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.costume-spectacol.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE  A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

   4. Date personale si protejarea informatiilor
      Informatiile utilizatorilor site-ului www.costume-spectacol.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu S.C. Dolivart S.R.L. 
www.costume-spectacol.ro duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor utilizatorilor site-ului.
   - www.costume-spectacol.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopurile pentru care au fost incredintate (efectuarea comenzii).
   - www.costume-spectacol.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu inchiriaza, nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
   - www.costume-spectacol.ro poate divulga datele dumneavoastra in cazurile prevazute expres de lege sau la solicitarea expresa a unor organisme de stat.
   - www.costume-spectacol.ro poate, din proprie initiativa sau la cererea dvs., sa completeze, corecteze sau sa stearga orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, depasite sau atunci când nu mai doriti sa figurati în baza noastra de date.
 
   5. Disponibilitatea si pretul produselor
      Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.costume-spectacol.ro sunt disponibile in limita stocului.
      Preturile produselor prezentate pe www.costume-spectacol.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila. Preturile afisate contin TVA.
Promotiile si reducerile de pret oferite utilizatorilor www.costume-spectacol.ro se pot modifica fara notificari prealabile.
 
   6. Contractul de vinzare-cumparare
      Poate fi client al www.costume-spectacol.ro orice persoana care isi asuma raspunderea  pentru varsta minima legala necesara acestui tip de shopping. Efectuarea unei comenzi,indiferent de varianta prin care s-a realizat (on line, telefonic), reprezinta implicit acceptarea conditiilor comerciale generale ale www.costume-spectacol.ro si tine loc contractului de vinzare-cumparare.
      Acest contract intra in vigoare dupa ce clientul si-a dat acceptul asupra comenzii si dupa ce www.costume-spectacol.ro a trimis produsele comandate de acesta.
www.costume-spectacol.ro isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate, sau exista dubii in legatura cu provenienta si corectitudinea lor.

   7. Returnarea produselor
      "Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului." ORDONANTA nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Cap. I, art. 4, litera b.
      Clientii www.costume-spectacol.ro pot returna produsele cumparate, în ambalajul original, în termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Produsul trebuie sa fie nefolosit, cu ambalajul original intact, insotit de factura originala, eticheta si orice alt document de care era insotit. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Returnarea banilor catre client se realizeaza conform legii in maxim 30 de zile de la primirea produslui.

   8. Litigii
      Orice litigiu aparut intre Clienti si www.costume-spectacol.ro. va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care clientul are orice fel de nemultumire, este obligat sa contacteze societatea S.C. Dolivart S.R.L. telefonic sau in scris (mail sau scrisoare). In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania. Fiind de acord cu prevederile din Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 


AcasăAcasă

Coş  

(gol)

Aveţi întrebări?

Costumespectacol: offline

OFF

Comandaţi aici:

004 0720 044058

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Bookmark and Share