Coşul dvs. de cumpărăturiCoş (gol)

InregistrareInregistrare

AutentificareAutentificare

Costume-Spectacol   contact   sitemap  

Newsletter

Bookmark and Share

Aveţi întrebări?

Costumespectacol: offline

OFF

Comandaţi aici:

004 0720 044058

   Confidentialitate
      www.costume-spectacol.ro  duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii).
      Nu vom furniza adresa d-voastra de email unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vindem, nu oferim, nu facem schimb de adrese email obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa d-voastra de email altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul d-voastra explicit.
      Produsele vor fi impachetate in ambalaje care asigura securitatea in timpul transportului (folie de protectie, cutii de carton, hartie mata). Coletul contine factura, chitanta si alte documente specifice fiecarui produs. Modalitatea de ambalare impiedica vizualizarea fara un acces prealabil la continut. Orice deteriorare a produsului din cauza transportatorului cade in sarcina acestuia. La descrierea coletului se va trece "Diverse", iar la numele expeditorului va fi un nume de persoana fizica.


AcasăAcasă

Coş  

(gol)

Aveţi întrebări?

Costumespectacol: offline

OFF

Comandaţi aici:

004 0720 044058

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Bookmark and Share